Perundingan - eShi2u.com

Go to content
Khidmat Nasihat I.T Percuma

Percuma?  Biar betul.

Benar!  Kami memberikan khidmat nasihat dan perundingan IT secara percuma.  Bukan kepada semua, tetapi kepada orang perseorangan atau badan kerajaan dan NGO sahaja.  Bagi syarikat perniagaan, sedikit cas dikenakan.

Apa maksudnya?

Senario pertama;
En.Luqman ingin menghadiakan sebuah komputer riba (laptop) kepada anaknya yang akan memasuki kolej/universiti.  Akan tetapi, beliau tidak tahu model atau jenama apa yang sesuai.
eshi2u.com akan membantu memberi nasihat kepada En.Luqman berkaitan laptop berkenaan termasuklah spesif ikasi yang sesuai dengan keperluan anaknya.  Dengan yang demikian, En.Luqman tidak membazir wang membeli sesuatu yang kurang memenuhi kehendak sebenar atau pun melebihi keperluan sebenar.

Senario kedua;
Sebuah organisasi mendapati komputer-komputer di pejabat agak perlahan atau internet sering terputus-putus. Implikasinya, urusan kerja seharian menjadi perlahan dan kadang kala tertangguh.
eshi2u.com akan memberi cadangan penyelesaian yang akan mengatasi masalah yang dihadapi organisasi tersebut.*

Senario ketiga;
En.Salim nak beli gajet IT untuk kegunaan sendiri.  Hasil survey, beliau mendapati beliau perlu ada telefon pintar atau komputer netbook atau tablet yang membolehkannya dihubungi oleh pelanggan tidak kira di mana beliau berada.  Tambahan pula beliau sering berada di luar pejabat bertemu klien.  Jadi, gajet bagaimana diperlukan dan talian broadband apa yang sesuai untuknya?

*Nasihat lisan.  Nasihat bertulis akan dicas.
T/F : 07 439 5910

e-Mail : info [at] eshi2u.com
E SHI ENTERPRISE (2021)
10042021
Back to content